Cum gasesc zane ursitoare?

In cazul in care se apropie botezul copilului dumneavoastra sunteti interesati cu siguranta despre subiectul cum gasesc zane ursitoare, pentru a inveseli atmosfera, si pentru a ne asigura ca cel mic va fi „ursit” bine, si va avea o viata frumoasa ferita de greutati. Despre aceste ursitoare se crede ca prezic soarta celui mic, si aceasta legenda exista de mii de ani inca din antichitate, unde bineinteles aveau alte corespondente la diferite popoare. Dar, in legendele fiecarui popor acestea, de fiecare data erau in numar de trei, toate surori, ce veneau in saptamana nasterii unui copil pentru al ursi. In aceasta perioada parintii trebuiau sa fie cat mai veseli si sa nu fie apasati de ceva, deoarece in acest fel acestia pot influenta cumva aceste zane uristoare, ceea ce inseamna ca soarta celui mic nu va fi una lipsita de greutati.

DSC08670.JPG

Aceste zane ursitoare reprezentau nasterea, viata si moartea, iar referitor la legenda din tara noastra, trebuie sa adaugam ca acestea erau tot in numar de trei, prima din ele cu furca si fus, a doua care va toarce firul vietii, iar cea de-a treia il va sfarsi, ceea ce inseamna ca omul ursit va parasi aceasta lume. Daca doriti sa apelati si dumneavoastra la serviciile unor ursitoare moderne, din zilele noastre, pentru ca acestea sa participe la botezul celui mic, pentru a aduce numai cuvinte bune, o puteti face in mediul online unde gasiti oferte pentru serviciile unor zane ursitoare, si ursitoare de botez, pe care le puteti contacta in vederea botezului copilului dumneavoastra.

Ele vor pregati un discurs special pentru cel mic, si in aceste versuri se va vorbi despre numele lui, despre sfantul a carui nume il poarta, si despre norocul ce il va purta pentru toata viata. In plus aceste ursitoare de botez, si zane ursitoare pot crea un spectacol unic, iar invitatii de la botezul copilului dumneavoastra vor fi incantati si vor dori si ei sa apeleze la serviciile ursitoarelor, bineinteles in cazul in care asteapta un copil, sau au in gand acest plan. Totodata peste ani copilul dumneavoastra, va fi mandru de botezul pe care l-ati facut si cu siguranta va va fi recunoscator.