De ce sa invitii ursitoare copii la petrecerea de botez?

Aceste ursitoare copii sunt invitate din ce in ce mai mult la petrecerile micutilor. Ursitoarele isi fac aparitia la aceste petreceri de botez imbracate in rochii de printese, si le ursesc nou- nascutilor intr-o atmosfera de poveste mult noroc in viata, sanatate, iubire si intelepciune. Deoarece toti parinti isi doresc pentru micutuii lor tot ce este mai bun, invita aceste ursitoare copii care au inceput sa fie o prezenta obisnuita la aceste petreceri.

Cele trei ursitoarele de botez care vin la petrecere, vin cu daruri foarte speciale si deosebite pentru nou-nascut. Acestea pregatesc texte personalizate si se invart usor in jurul mamei cu baghetele magice, ursindu-i micutului sa aiba curaj, ganduri drepte, iscusinta si sa aiba de foarte multa iubire. Urarile facute de aceste ursitoare copii ii vor emotiona cu siguranta pe parinti micutilor, dar si pe cei prezenti la petrecere care vor ramane cu amintiri foarte placute. Ursitoarele de botez sunt de regula actrite foarte talentate cu studii in actorie, de aceea cu siguranta spectacolul va fi unul inedit care va aduce aminte de povestile cu zane.

Copii prezenti la petrecere vor fi foarte incantati de aparitia acestor zane ursitoare, si vor ramane  impresionati de spectacolul oferit de acestea. Zanele ursitoare  pot face spectacole personalizate pentru fiecare petrecere in parte. Acestea mai pot fi chemate si la taierea motului, atunci cand copilul face un an dar si la alte petreceri dedicate copiilor. La taierea motului copilul va face primele alegeri din viata lui, iar ursitoarele vor descifra semnifcatia obiectelor pe care acesta le-a ales fie ca este o carte, un stilou, banii, chei, oglinda sau pahare. Spectacolele facute de aceste ursitoare copii pot dura intre 15-30 de minute, in functie de complexitatea spectacolului.

In general preturile spectacolelor oferite de ursitoarele pentru botez sunt preturi foarte mici in comparatie cu spectacolul facut. Momentele oferite de aceste ursitoare pentru botez sunt unice si cu siguranta vor ramane o amintire foarte placuta pentru parinti si toti invitati prezenti la petrecere. Cand va creste copilul va fi foarte incantat sa vada pe filmari si in poze ca la petrecerea de botez au fost prezente si ursitoarele pentru botez.