Ursitoare botez pentru o petrecere reusita

In cazul in care doriti sa faceti petrecerea de botez a bebelusului, si vreti ca aceasta sa fie un eveniment de neuitat de care sa va aduceti aminte cu mare placere atat copilul cat si dumneavoastra, apelati cu incredere la aceste ursitoare botez pentru ca pe langa muzica si prezenta invitatilor aceste ursitoare botez va pot asigura un spectacol foarte frumos de care veti ramane impresionat.

Probabil stiti din povesti ca prezenta acestor ursitoare de botez era intuita, insa acestea nu au fost niciodata vazute sau auzite. Dar in ziua de azi lucrurile sau schimbat si aceste ursitoare botez isi fac aparitia la petrecerea bebelusului pe o muzica de basm, cu rochii foarte frumoase de poveste tesute cu fire de aur.

Exista foarte multe mituri despre aceste ursitoare de botez, si legendele spun ca acestea erau trei. In tara noastra cele trei ursitoare erau considerate trei tinere fecioare, pe jumatate sfinte, spirite femei, nemuritoare si ursitoare ale sorti. Traditia spune ca acestea erau considerate inlocuitoarele mamei, si isi faceau aparitia odata cu Ingerul celui nou nascut. Aceste ursitoare aveau ficeare cate un rol. Prima dintre ele tinea in mana o furca si un fus, a doua torcea firul vieti, iar cea de a treia avea rolul de a spune cat va trai nou nascutul, si toate trei la un loc reprezentau nasterea, viata si menire sorti.

In vremurile noastre aceste ursitoare botez pot fi prezente la petrecerea de botez a bebelusului dumneavostra, fiind reprezentate de actrite foarte experimenntate si talentate care garantat vor face un spectacol impresionant de care veti fi foarte multumit si emotionat. Ursitoarele de botez vor fi sufletul petreceri dumneavoastra si vor anima toti copii prezenti dar si pe invitati cu momente care de care mai spectaculoase, cu versuri si replici inspirate din legendele cu ursitoare romanesti insa adaptate realitati din zilele noastre.

Daca doriti  o petrecere si un spectacol de neuitat pentru botezul bebelusului dumneavoastra apelati cu incredere la aceste ursitoare botez pentru ca garantat o sa va bucurati de momente foarte placute si deosebite, si veti face sigur impresie in randul invitatilor datorita show-ului.