Ursitoare botez pentru petrecerea bebelusului

Atunci cand doresti sa faci petrecerea de botez a bebelusului, doresti ca aceasta sa fie o petrecere de neuitat si un moment special care sa  va aduca aminte cu drag si peste ani atat dumneavoastra cat si bebelusului. Iar pentru a anima petrecerea trebuie numaidecat sa fie prezente si aceste ursitoare botez care pe langa prezenta prietenilor , mancarurile alese si atmosfera festiva va pot asigura un spectacol de neuitat.

Daca in trecut aceste prezenta acestor ursitoare botez era intuita si erau auzite insa niciodata vazute , in ziua de azi lucrurile sau schimbat putin. Aceste ursitoare de botez isi fac aparitia pe o muzica foarte frumoasa si feerica plina de poveste, si sunt invesmantate cu straie foarte frumoase tesute cu fir de aur ce poarta soarele in suflet si in plete.

Miturile depre ursitoarele de botez au existat si exista si in ziua de azi la toate popoarele, unde aceste zane ursitoare erau cate trei. In traditia romaneasca cele trei zane ursitoare erau considerate veghetoare ale nasterilor.Acestea erau trei surori tinere fecioare , spirite femei, pe jumatate sfinte, nemuritoare si zane ale destinului ce hotarau in parte viata fiecarui copil. Prin traditie ursitoarele de botez  erau considerate inlocuitoarele mamei ce nu puteau fi vazute nici auzite. Dupa alte povesti relatate, ursitoarele de botez vin odata cu Ingerul celui nou nascut, ele reprezentand, ora , ziua si luna cand pruncul sa nascut.

In ziua de azi ursitoarele de botez pot fi prezente la botezul bebelusului dumneavoastra, reprezentate fiind de actrite foarte talentate experimentate care vor asifura un show de neuitat. Aceste ursitoare de botez sunt sufletul petreceri si o sa va anime pe dumneavoastra dar si pe invitati cu momente foarte reusite si coregrafi  atent alese. Ursitoarele de botez spun replici si versuri inspirate din traditie insa sunt putin adaptate realitati din zilele noastre.

In traditia tari noastre aceste trei zane prezente la botezul bebelusului au rolul: prima dintre ele de a tine in mana o furca  si un fus, cea de a doua toarce firul vieti , iar cea de a trei are rolul de a prezice cat va trai. Aceste trei ursitoare prezic la un loc nasterea, viata si menirea sorti.